Spekepølse Akevitt er en spekepølse av hjort, svin og villsau krydret med karve og stjerneanis for en unik smaksopplevelse med mye norsk tradisjon og kultur.
Pølsen fikk gull i NM i kjøttprodukter i 2024
Ca...
Varmrøkt lammelår av villsau.Lettsaltet og røkt på bøkeflis, saftig og mørt!Perfekt til koldtbord, tapas, oppvarmet eller rett og slett bare som pålegg.
Ripsgelé
Passer til vafler, is, riskrem, boller, sveler og i kaker. Utmerket i sauser, til viltkjøtt, kjøttkaker, lam, kjøttboller, koteletter m.m. Denne geléen er utmerket som pålegg, i yoghurt og frokostblanding....
Dette prisvinnende produktet er langtidskokt, og marinert i godt krydder som ramsløk, hvitløk, rosmarin og timian.
Smakfullt og klart til oppvarming. Hver pakke inneholder 4 lammeskanker av villsau.
Årets Måltid...