Varmrøkt lammelår 1,1kg

Varmrøkt lammelår av villsau.
Lettsaltet og røkt på bøkeflis, saftig og mørt!
Perfekt til koldtbord, tapas, oppvarmet eller rett og slett bare som pålegg.

Les merShow less
kr 550.00
På lager
Beskrivelse

Utmerkelser:

NM Gull 2012 – Norgesmesteskapet for kjøttprodukter

Årets delikatessepålegg Spesial 2012 – Norgesmesteskapet for kjøttprodukter

Finalist, Det Norske Måltid 2019 Kjøtt – foredlet

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 550.00
Varmrøkt lammelår av villsau.Lettsaltet og røkt på bøkeflis, saftig og mørt!Perfekt til koldtbord, tapas, oppvarmet eller rett og slett bare som pålegg.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 849.00
En smak av ekte norsk kultur, tradisjonsrikt pinnekjøtt av villsaulam fra Hitra og Frøya.  Tørrsaltet, røkt og langtidsmodnet slik pinnekjøtt skal lages. pakker på ca 1,6kg
kr 59.00
Tørket hjortekjøtt, oppskåret i porsjonspose à30g. Proppfull av proteiner, perfekt på tur eller som snacks til god drikke.
kr 849.00
tradisjonsrikt pinnekjøtt av villsaulam fra Hitra og Frøya.  Tørrsaltet, og langtidsmodnet slik pinnekjøtt skal lages. pakker på ca 1,6kg
16 andre produkter i samme kategori:
kr 849.00
En smak av ekte norsk kultur, tradisjonsrikt pinnekjøtt av villsaulam fra Hitra og Frøya.  Tørrsaltet, røkt og langtidsmodnet slik pinnekjøtt skal lages. pakker på ca 1,6kg
kr 69.00
Kreklinggelé Velsmakende til oster, alle typer kjøtt, is, riskrem, kaker, vafler og sveler.
kr 69.00
Ripsgelé Passer til vafler, is, riskrem, boller, sveler og i kaker. Utmerket i sauser, til viltkjøtt, kjøttkaker, lam, kjøttboller, koteletter m.m.  Denne geléen er utmerket som pålegg, i yoghurt og frokostblanding....
kr 69.00
Bringebærgelé Velsmakende til ost, is, og desserter som bringebærmousse, bringebærkrem og bringebærdessert, riskrem og som fyll i vannbakkels.
kr 69.00
Velsmakende til ost, is, og desserter som bringebærmousse, bringebærkrem og bringebærdessert, riskrem og som fyll i vannbakkels.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.