Tilbehør
kr 69.00
Velsmakende til ost, is, og desserter som bringebærmousse, bringebærkrem og bringebærdessert, riskrem og som fyll i vannbakkels.
kr 69.00
Velsmakende til oster, alle typer kjøtt, is, riskrem, kaker, vafler og sveler.
kr 120.00
Et naturlig tilbehør i salat, råkost, dressing, marinade, wok og til glasering av grønnsaker.
kr 120.00
Roseeddik egner seg i desserter, noen dråper på is, riskrem, på jorbær og til ost, fisk, vilt, roastbiff og annet kjøttpålegg
kr 139.00
Blåbærsirup er en perfekt topping til is, riskrem og til hvite kaker
kr 139.00
Kirsebærsirup er en perfekt topping til is, riskrem og til hvite kaker
kr 139.00
Velsmakende på is, jordbær, kremkaker, desserter og i sauser
kr 129.00
Velsmakende på is, jordbær, kremkaker, desserter og i sauser
kr 69.00
Tyttebærgelé med Cognac
Går godt sammen alle typer kjøtt, spekemat, oster, kaker, is, riskrem og andre desserter.
kr 69.00
Tyttebærgelé
Velsmakende til alle typer kjøtt, spekemat, oster, kaker, is, riskrem og andre desserter.
kr 69.00
Rognebærgelé
Velsmakende til viltkjøtt og andre kjøttretter.
kr 69.00
Ripsgelé
Passer til vafler, is, riskrem, boller, sveler og i kaker. Utmerket i sauser, til viltkjøtt, kjøttkaker, lam, kjøttboller, koteletter m.m. Denne geléen er utmerket som pålegg, i yoghurt og frokostblanding....
kr 69.00
Multegelé med Cointreau
Velsmakende til is og desserter, i yoghurt og fløtekrem, til oster og spekemat med rømme, stekt eller grillet laks og ørret.
kr 69.00
Jægergelé
Velsmakende til viltkjøtt og spekemat med rømme. Og til brune sauser og pateer.
kr 69.00
Granskuddgelé
Velegnet til: stekt viltkjøtt, viltgryter og glasert elgkjøtt, spekemat og enkelte oster.
kr 69.00
Blåbærgelé
Velsmakende til alle typer kjøtt, oster, desserter, vafler og sveler.
kr 69.00
BjørnebærGELé med gin
Bjørnebærgelé med gin passer utmerket som topping til alle typer ost og som tilbehør til kjøtt, kaker, is, riskrem og andre desserter.
kr 69.00
Akevittgelé
Passer godt til alle typer ost, julemat, herunder ribbe, kalkun, viltkjøtt, rakfisk, lutefisk samt kylling og spekemat.